Translate

tirsdag den 30. december 2014

Godt nytår til alle blog venner.

Så nærmer det nye år sig med hastige skridt, jeg vil gerne ønske alle der kikker herind et rigtig dejligt nytår, og takke for alle de dejlige kommentarer jeg har fået i dette år, mit billede i dag er søde små juletræer i ynglings farver købt på FB for hele 10 kroner, jeg er ret vild med dem, det er ikke altid det dyreste man er mest glad for.
Anden juledag var vi til julefrokost hos søn og svigerdatter, de bor i et dejligt hus, men toilettet ligger på første sal, jeg er så bange for den trappe, jeg faldt på den sidste år, så jeg sidder og holder igen med drikkevarer for ikke at blive "tissetrængene" men denne gang var det Max der faldt på den, jeg ved ikke hvor mange trin han faldt, når jeg spørger siger han: jeg talte dem ikke på vej ned.
Kim som jo er læge konstateret hurtig at der ikke var noget brækket, men pludseligt var hans skjorteærme blodigt, og så måtte Pernille i gang med en professionel forbinding, armen var hudafskrabet fra albue til håndled, og siden har vi opdaget at storetåen er en halv gang så tyk som den plejer at være, og både rød og blå, han var gået derop på strømpesokker og derfor gledet.
Endnu engang tak for de dejlige december kommentarer, jeg troede ikke jeg ville kunne gennemfører det i år, men det gik jo, og nu ser vi frem til et nyt år med meget kreativitet og hygge med saks, papir  og lim. knus morkaren.  

14 kommentarer:

  1. Kære Karen,
    Sikke en trappe , vi har også en stejl en her i huset !! Godt Max ikke kom mere til skade !! Rigtig Godt Nytår til dig og dine, og tak for hyggelige kommentarer her i årets løb. Vi ses i 2015 - Knus Dorthe

    SvarSlet
  2. Gisp! Det kunne jo være gået grueligt galt! Så en skrabet arm og en "bulden" storetå - hvor generende dette end må være - var vist alligevel billigt sluppet...
    Ja, MorKaren, det er da vist pest eller kolera for dig, når du er på besøg dér. Enten skal du holde igen med væskeindtaget (og blive svimmel pga væskemangel) eller også skal du sørge for at drikke - med risiko for svimmelhed på trappen... :) En af dine søde børnebørn må da tilbyde dig en arm du kan støtte dig til op og ned af trappen!
    Søde "flaskerenser" træer - ser rigtigt hyggeligt ud ;)
    Godt nytår - og pas nu på jer selv
    Nytårs hilsner Diana

    SvarSlet
  3. Rigtig godt nytår til dig og dine.
    Tak for alle dine fine historier i året der er gået.

    SvarSlet
  4. Det var dog en væmmelig trappe. Godt det trods alt kun var overfladiske skrammer, det kunne være gået rigtig galt.
    Godt nytår til jer begge og pas godt på jer selv og hinanden:-))
    Knus Lise

    SvarSlet
  5. Jamen altså...godt det ikke gik værre på trappen for Max.
    Også et rigtig godt nytår til dig og Max, og så glæder jeg mig til et nyt år på din blog :)
    Knus herfra.... :)

    SvarSlet
  6. Uha da da det kunne jo godt nok være gået gruelig galt, men godt det trods alt ikke blev værre, når det skulle gå galt. Næste år må de yngre da vist goddt nok yde lidt toiletservice tror jeg.
    Og rigtig mange tak til dig også for mange skønne historier her på bloggen og ligeså søde kommentarer tilbage. Og et rigtig godt nytår til både dig og MAx, håber bestemt at det nye år vil være venligere stemt mod jer begge, så I helt kan undgå diverse dårligdomme. Det trænger vi vist alle til tror jeg.
    Hvor er de bare søde dine små træer, har selv været på jagt efter noget lignende til et projekt, men fandt ikke nogen, så du ahr været heldig, og det er jo altid rart at være, og søde er de helt sikkert.
    Glæder mig rigtig meget til alle dine smukke kreationer i det nye år, og mange nye sjove historier forhåbentligt.
    Rigtig Godt Nytår til jer begge nu herfra.

    SvarSlet
  7. Skønne træer du har købt i meget dejlige farver, dem kan jeg godt forstå at du er glad for.
    Uha, det var da noget skidt med Max, man kan komme så galt af sted på en trappe hvis man er uheldig, godt at han ikke brækkede noget, men alligevel var det da en slem omgang, ønsk ham god bedring.
    Rigtig godt nytår til jer begge og tak for det gamle med skøn inspiration fra dig, glæder mig til at følge dig i 2015.
    Hilsen Annette

    SvarSlet
  8. godt nytår morkaren og Max og tak for det gamle år.

    SvarSlet
  9. God bedring til Max - ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår!

    SvarSlet
  10. Tak.... ønsker også dig og din familie et
    Rigtigt Godt Nytår

    SvarSlet
  11. Ej stakkels Max, håber han er i bedring.Rigtigt Godt Nytår til dig og dine

    SvarSlet
  12. Gott nytt år och hoppas på god bettring åt Max!
    Kram

    SvarSlet
  13. Ett stort Gott Nytt År önskar
    Kerstin,Kenneth och Jewett
    (attispyssel)

    SvarSlet
  14. Happy New Year!
    Janny.
    paper roses.

    SvarSlet