Translate

torsdag den 8. januar 2015

Endnu et kærligheds kort.

Her er jeg igen, efter ikke at have telefon og net forbindelse i FEM dage, jeg ved ikke hvad i gir mig, det har været forfærdeligt, og hvis man så kunne tage sig sammen til at rydde lidt op eller skære lidt kortbaser, men nej jeg har nærmest været handlings lammet, syet nogle reparationer, hæklet lidt på et halstærklæde som jeg har lovet min svigerdatter at lave færdig, og sørmer også set lidt fjernsyn, (DVD den gamle film MARTHA, jeg tror det er tiende gang vi sidder og griner af den) det har været de længste dage i rigtig lang tid, men i går aftes kom der en mand og fik "skidtet" til at virke igen, så hvis der er nogle der har savnet en af mine kommentarer så er det her forklaringen.
Mit kort i dag kan vel også (med lidt god vilje) kaldes kærligheds kort, og det er også hjemmemalet. 

Max kommer sig så småt,  han har købt et "knæbind" han har på når han cykler, for knæet gør stadig ondt, jeg skal hilse fra ham, han er lidt rørt over så mange der bekymre sig over hans helbred.
Tusind tak for alle de søde kommentarer jeg altid får, dejligt så mange ser min blog og skriver en hilsen til både Max og mig, nu vil vi gerne have nogle ganske almindelige hverdage, uden dumme overraskelser. knus morkaren.

16 kommentarer:

 1. 5 dage det var også noget af en prøve, at sætte en blogger på, dejligt at du igen er online!

  Super sødt kort, hvor er pindsvinet fra?

  SvarSlet
 2. Håber I har nydt freden, trods alt :-) Sødt kort du har lavet og rigtig god bedring til Max. Jeg krydser fingre for en ny uge uden "overraskelser"...

  SvarSlet
 3. Nej det er da slet ikke til at undvære det internet, så godt at det er ok igen ;)
  Jeg har ikke haft en computer i over en måned...det er næsten lisså slemt :)
  ....og lidt uhygligt så afhængig man er af begge dele!..... :D

  SvarSlet
 4. Uh - det kan jeg forstille mig - man er jo afskåret fra omverdenen! :-). Men godt, det virker igen. Sødt kærlighedskort, du har lavet. Og godt at høre, at Max er ved at være så i orden igen, at han tænker på at cykle. Men mod dog han tager ud de næste dage :-)???? Det bliver STORM. Godt man kan sidde indenfor.

  SvarSlet
 5. Ja det er utroligt så handlingslammet man er uden net ; )
  Flot kort.

  SvarSlet
 6. Ja, man kommer til at savne allde de almindelige, lettere kedelige dage, når sådan noget sker, Karen- godt det går bedre nu!! HUha det var længe at undvære begge dele, jeg ville også være ude af den, hihi.
  Dit kort er bare så sødt, og smukt farvet !!
  Knus,Dorthe

  SvarSlet
 7. Det er da vist en meget nervøs frø, det søde pindsvin kysser på :D
  Du er så skrap i din farvelægning - og fine små detaljer, som "pletterne" på ryggen af frøen.
  Hvad får Max tiden til at gå med, når du sidder og hygger med "scrapperiet" (og de øvrige håndarbejder)? Har han en hobby?
  Kram Diana

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine søde ord Diana, nej Max har ingen hobby, da vi havde hus eller sommerhus havde han et dejligt værksted, hvor han lavede mange fine ting, han har altid været fingernem, har lavet en hel del til mig: en krybbe til mine håndmalede krybbe figurer, ting til mine dukkehuse o.s.v. men nu bruger han tiden til at læse en bunke bøger, vi har en ordning her på Frederiksberg der heder: "biblioteket kommer", det er selvfølgelig for de ældre, hver ottende uge kommer der en mand med to store bæreposer med bøger, og selv om nogle af dem er lidt kedelige, så terper Max dem igennem, og så gætter han krydsord, og ser fjernsyn, hvis han ikke sidder og falder i søvn. knus morkaren.

   Slet
 8. Uff, intet internet i flere dage er forfærdeligt....jeg frygter den dag det skulle ske hjemme hos os.
  Sødt kort med det nuttede pindsvin og den flotte sommerfugle die.

  SvarSlet
 9. Godt du kom online igen Karen, det er jo hele ens livsnerve, der er lammet så he he. Og dejligt at høre, at MAx igen er ved at være i fin form også, så håber vi for jer, at der ikke kommer flere overraskelser lige foreløbig.
  Skønt kort, du har lavet som altid, den frø er altså bare for nuttet ha ha ha.
  Há en rigtig god aften nu.

  SvarSlet
 10. Åh, et sødt kort! Ja, uha da da ... fem dage off-line ... det er LANG tid :)

  Godt, du er tilbage igen :)

  SvarSlet
 11. Skønt kort og det pindsvin er så super sødt.
  Ja, hvad gjorde man før der kom internet:) man kan hurtig indrette sit liv efter det, jeg har det på samme måde som dig, det SKAL bare virke.
  God weekend

  SvarSlet
 12. Herligt kort.
  Ja det er ikke så rart at være uden internetforbindelse. Dejligt du er på igen. :-)

  SvarSlet
 13. Hvor er den sød... så flot kontrast med det turkise

  God weekend til jer

  SvarSlet
 14. så sødt kort du har lavet. På min tag er der som du siger - et ønskeben- det er Tim Holtz der har lavet det søde ben, har bare aldrig fået brugt dem. Ønsker dig en god weekend

  SvarSlet