Translate

søndag den 15. februar 2015

Indkøb på FB.

Det skal ikke være en hemmelighed, at jeg har handlet en hel del på Fæs book, og for nogle dage så jeg dette: mange perler og dimster der kan bruges både "her og der" der var for 15 kroner i alt, det var jo billigt, men portoen var 50 kroner, jeg skrev til sælger at det var da utroligt at portoen var mere end dobbelt af det jeg havde købt, sælgeren tilbød mig at komme til Skovlunde og hente det selv, jeg fortalte jeg var indvalid, og ikke havde mulighed for at komme til Skovlunde så jeg måtte betale den dyre porto, så tilbød den søde dame at køre her forbi med varrene for ti kroner, og hvis det ikke er service så ved jeg ikke hvad det er, jeg blev da meget rørt, og slår lige et slag for min leverandør fra Skovlunde, skal i bruge perler dimster og lig så prøv at kikke hos Birgitte Maegaard Bay hun er ene haver af Perlehimlen som kan slås op på Fæs book, hun er både billig og sød.
Dette var dagens indlæg, jeg hækler stadig, det værste er, når man sidder med et hækletøj vrimler det med ideer med mere hækler-ri.   
knus morkaren.

6 kommentarer:

 1. Det kan man da kalde service! Og dimser kan man aldrig få for mange af - hehe.
  Tak for fiffet om diesen, men jeg er kommet i tanke om at jeg jo sagtens kan skære den slags på min Silhouette - og så kan jeg endda lave dem i præcis den størrelse jeg vil.
  Hvad hækler du? :)
  Rigtig god ny uge til dig og gemalen!
  Knus Dorthe

  SvarSlet
 2. flot service og skønne indkøb. jaaa når man hækler kan man næsten ik lade være med at tænke på næste projekt og hva morkaren der er jo ikke noget i vejen for at man har 2 hæklerier igang ;O))

  SvarSlet
 3. Det var da en super fin service - og et godt køb ser det ud til :)
  Ha' en dejlig aften :)

  SvarSlet
 4. Great blog♥

  How about follow each other?
  I follow your blog. Waiting for you♥
  My Blog: http://juliemcqueen.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Super god service - det bliver spændende at se din anvendelse af perlerne

  SvarSlet
 6. Sikke et skønt køb, og en meget venlig og hjælpsom sælger , Karen.
  Knus fra Dorthe

  SvarSlet