Translate

tirsdag den 30. april 2013

Mange af mine minialbums.

Jo, jo jeg er her skam endnu, og som i kan se af billedet er mit "kvinde album" endelig færdigt (nederst til højre) men da jeg skulle tage billeder, kunne jeg ikke dy mig for at stable så mange af mine mini-er op der kunne være på et enkelt billede, og jeg har flere end disse, jeg kan da se at hverken "vild med dyr" og "mit hjem er mit slot" er kommet med, det er næsten en mani med de mini-er, men nu får i snart et kik i det nyeste, men der skal jo skrives meget, da jeg tror at mange af jer sætter pris på de medfølgende historier.
                                                                         knus morkaren.

11 kommentarer:

 1. Ih hvor ser det spændende ud.
  Knus

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig spændende ud med dine album. Jeg personligt glæder mig til at se dit Kvindealbum og særligt til at læse dine spændende historier.

  SvarSlet
 3. Hold da op, hvor en samling af fine, fine minier!
  Glæder mig til at se, hvad kvindealbummet gemmer på.

  Knus Jytte :)

  SvarSlet
 4. Åh hvor mange album du har laget og så flotte. :) Jeg er bare i planleggingsfasen enda når det gjelder album.
  Takk for fine kommentarer, det er så koselig å lese.
  Du spurte meg om hva en gammeltante er :)
  Jenta som jeg er tante til fikk ei nydelig jente ♥ og denne jenta er jeg gammeltante til. Og det er det koselig å være :D
  Klem fra Birgit.

  SvarSlet
 5. Dejligt syn med alle de album.
  Jeg glæder mig til dit kvindealbum, og venter gerne nogle dage ekstra - hvis vi så får lidt historier med. Du har altid så meget at fortælle.

  SvarSlet
 6. Spændende. Glæder mig til at se dit album. Og ja historierne er jo næsten halvdelen af oplevelsen :) og hold da op hvor har du mange flotte albums.

  SvarSlet
 7. Ja du har sørme været flittig med de bøger.
  og spændende ser det ud,
  glæder mig til at se dit kvinde album med historierne .
  lilla

  SvarSlet
 8. Wow vad många album du har gjort

  Kraaaaaam

  SvarSlet
 9. Sikke en samling... du er da super kreativ

  Ha en god dag

  SvarSlet
 10. Wow så mange mini-album du har laget! Her er det mange jeg ikke har sett. Tror jeg må ta meg tid til å bla meg laaangt bakover i bloggen din en dag :) Gleder meg til å se kvinnealbumet! Og du har helt rett i at vi setter stor pris på historiene du skriver, så det må du få med :)
  klem Unni

  SvarSlet
 11. Www hold da op med mini album du har fået kreeret . Ja og så er ikke alle med, selv om du har haft dit er sloges med har du i hvertfald været super aktiv. Og ja jeg glæder mig også til at se og følge dit kvindealbum. Knus fra Lise

  SvarSlet