Translate

tirsdag den 21. maj 2013

De sidste sider af kvindealbummet og indlæggelse.

De sidste sider i mit kvindealbum, jeg kunne godt ha`haft et par sider mere, men albummet blev for tykt, (man må lære at begrænse sig) Mit ældste barnebarn "Rikkemus" en dejlig pige, snart 26 år og nyuddannet skolelærer, men har allerrede planer om at læse videre, hun er dygtig til at skrive, og drømmer om et forfatterskab, hvor er det dejligt at de unge mennesker ikke er kede af at gå i skole, jeg tænker på mig selv, og på hvor lykkelig jeg var for at forlade skolen som 14 årige, jeg var ligeglad med hvad jeg skulle arbejde med, og hvor lange arbejdsdage, det kunne kun blive bedre end skolen, jeg var jo kejthåndet (og dengang fik man klø for at bruge den "forkerte" hånd) og total ordblind, det var der heller ikke noget der hed, man var bare dum og doven, alt hvad jeg kan i dag har "livetes skole" lært mig. 

Rikke er ung og smuk, (skifter tit hårfarve) og hvem ved måske gør hun mig,en dag til oldemor, Oe hvilken fryd.


Og så er der Lause, (farmors egen Lause), vi er på bølgelængde, og hun er et kæmpe tegnetalent, jeg bliver så glad og stolt når hun viser mig hvad hun har lavet, men hun vil være læge som sin far, og det blir hun helt sikkert, hun har været erhvervs praktikant på Panum instituttet, og set grise blive opereret, og det syntes hun var spændene, og hun lære kinesisk i skolen og har allerrede været to gange i Kina, de unge oplever meget i dag, hun er ikke fyldt 16 endnu, i hendes alder havde jeg ikke været længere væk end Landskrona.  

Og den lille "rosin" i pølseenden Ellemor næsten 14 år, vil også gerne udtrykke sig med papir og farver, men har lidt meget krudt i rumpetten, hun går jo på sank Annæs sangskole, og synger dejligt, til min søns 50 års fødselsdag stod hun op 10 gammel og sang acappella en alvorlig PH vise for sin far og hans mange gæster, hun fik et bragende bifald, så det kan man vist godt kalde hendes debut, fremtidsplaner: noget med sang, og det skulle ikke undre mig om der er en lille skuespiller i hende, kun tiden kan vise det.
Det var så slut på kvindealbummet, det har været skønt at lave, men nu skal der laves nogle nogle LOer, jeg skal bare lige komme lidt til hægterne, jeg har været indlagt i pinsen med en voldsom salmonellaforgiftning, og det er ikke helt ovre endnu, men der skal et godt helbred til at ligge på hospitalet, de mange diarreer gjorde at jeg blev isoleret, for måske smittede jeg, jeg røg ind på en stue hvor der lå en gammel mand, vi skulle dele vc og bad, han tissede på gulvet foran toilettet sjaskede med indholdet i sit bækken på den ene side af toilettet og havde haft et lille uheld med barberskummet til den anden side, som stille og roligt tørret ind, selv om der blev svabret hen over det hele hver dag, så kom der en sygeplejerske og spurte om hun skulle hjælpe mig med et bad, se lige ud på det badeværelse, jeg vil faktisk heller være beskidt, hun måtte give mig ret i det var under alt kritik.   men så kom Kim og Pernille, Pernille har arbejdet på denne afdeling, og var chokeret over tilstanden og at de havde lagt mig på en stue med en mand var uhørt, hun gik ud og talte dundrer til sygeplejerskerne og Kim gik hen og læste min journal, og tilkaldte en læge og fik mig udskrevet, for de gjorde ikke noget ved mig andet end en masse blodprøver og den slags, så nu har jeg nogle piller, og som Kim siger "tiden er mange gange den bedste læge" 
det var så alt for denne gang, har i set jeg har vundet den fine æske hos Jytte, glæder mig til at modtage den, og tusind tak for besøg og kommentarer, knus morkaren.

20 kommentarer:

 1. Åh, Karen ... rigtig god bedring. Flot afslutning på dit kvindealbum. Du har lavet et flot album med kvinderne i dit liv.

  Der er pakke på vej til dig. Sendt med B-post i dag. Den er pakket ind i, hvad jeg nu lige havde i huset, - så mange lag og masser af pakketape. Håber den klarer turen - og at du bliver glad for æsken og indholdet :)

  Knus Jytte :)

  SvarSlet
 2. Sikken et fantastisk album, du er endt op med!
  Godt at familien kan tage affære.
  God bedring.

  SvarSlet
 3. Så lækkert det album er og endnu en gang tak fordi du delte.
  Åh bliver spændende at modtage pakke fra Jytte.

  Rigtig god bedring, det var da lidt af en omgang, du har været igennem, sørgeligt med de tilstande på sygehuset. Godt søn og svigerdatter kom og "reddede" dig.

  Knus

  SvarSlet
 4. God bedring - nogle sygehuse er altså selv ude om de epidemier de løber ind i - sikke noget griseri.

  SvarSlet
 5. Tusen takk for at du ville dele dette flotte album med oss andre,
  KLEM BENTE:)

  SvarSlet
 6. Fantastisk flot afslutning på dit album. Tak for den fine oplevelse og alle historierne undervejs.

  Sikke en historie med den indlæggelse. Jeg undrer mig ikke, for hvad har jeg dog ikke selv oplevet under div. indlæggelser med Henriette og de seneste år med mig selv.
  Jeg blev uddannet i 75, og da var man altså hys med renligheden og alt blev kontrolleret og set efter - og sund fornuft havde vi jo lært i forvejen...
  Jeg er rystet over de ting, jeg har set de sidste år, og jeg spritter alt af og virker helt paranoid omkring at røre ved alting. Hvis jeg kunne drikke håndspritten så gjorde jeg det.....
  Så godt du har dine "unge mennesker" til at sige fra og sørge for dig.... Det er ikke alle der er så heldige.

  Rigtig god bedring - det tager lige lidt tid at komme sig efter sådan en omgang.
  Knus fra Annette/aka.

  SvarSlet
 7. Flot afslutning på dit kvindealbum.
  Det lyder bestemt ikke rart med den hospitalsoplevelse. Sikke noget griseri. Håber du snart er helt frisk igen.

  SvarSlet

 8. Super flot afslutning på dit kvindealbum.

  Håber du snart er ovenpå igen. Godt du har familien til at kunne sige fra. Rigtig god bedring.

  SvarSlet
 9. Fantastisk afslutning på dit album. Tak for alle dine dejlige historier og rigtig god bedring.

  SvarSlet
 10. rigtig fin afslutning med de unge flot flot album kunne være super at se det i hånden. glæd dig over din præstation det blev bare så fint Karen

  SvarSlet
 11. Fantastisk flott slutt på albumet ditt. Så flotte barnebarn du har, de har nok arvet mye fra deg!
  Så leit å høre at du har vært syk og hatt så dårlig opphold på sykehuset! Håper du er mye bedre nå!
  klem Unni

  SvarSlet
 12. Flot afslutning på albummet, men sikke en oplevelse på sygehuset. God bedring til dig

  SvarSlet
 13. Super flot afslutning på dit kvinde album, stort arbejde du har lavet, skønne billeder.
  God bedring
  Knus Bodil

  SvarSlet
 14. Fantastisk afslutning på dit fine kvindealbum:-))) men sikke dog en hospitals historie. Det er som jeg plejer at sige: det kræver et godt helbred og et super godt bagland at være indlagt på hospitalet. Dit bagland fejler heldigvis ikke noget....så nu skal du "bare" komme til kræfter igen:-))
  Rigtig god bedring
  Knus Lise

  SvarSlet
 15. Kære Karen også nogle skønne sider og kommentarer af tøse pigerne , det er så dejligt og fint du skriver om dem. Jeg håber du vil tage dem med herop når vi holder Frants fødselsdag. Jeg håber også du snart vil komme i bedring, det har været en hård omgang for dig. Og ja jeg forstår dig så inderligt at det var et mareridt at være indlagt. Der skal et godt helbred til at komme på hospitalet i dag. Rigtig god bedring. Og tak for at følge med I dit smukke og skønne kvinde album. Em dejlig rejse af minder fra dit liv. Knus fra Lise

  SvarSlet
 16. Skøn afslutning på dit album! :)
  ..og da en rigtig træls oplevelse på hospitalet - håber du snart er helt ovenpå igen :)
  H' en dejlig aften :)

  SvarSlet
 17. så smukt kvindealbum og så fine fortællinger. Sikke en grim oplevelse og godt at familien kan skælde ud. Du må have en god bedring
  knus Pia

  SvarSlet
 18. Kære Karen, sikke en forfærdelig oplevelse du har haft...skal det virkeligt være muligt på et dansk hospital!!! Godt der kom nogen der kunne tale dunder!! og få dig udskrevet og hjem med medicin- Jeg håber den snart hjælper dig!
  Dine sidste sider i albummet er dejlige, med de hyggelige fortællinger om "dine" søde piger.
  God bedring- og knus!
  Dorthe

  SvarSlet
 19. Tusind tak for din smukke fortælling om kvinderne i din familie. Jeg har glædet mig til hver indlæg du har lagt på din blog.
  Det er et fantastisk smukt stykke arbejde du har lagt i dit album. Helt igennem fantastisk flot.
  Hvor er det træls at du har været igennem sådan en oplevelse på hospitalet.
  Håber af hele mit hjerte at du er ved at oven på igen.
  Mange knus og tanker
  Jette

  SvarSlet
 20. Sikke et smukt kvindealbum. En rigtig god ide.
  Dine historier er så skønt og ærligt fortalt. Da jeg arbejder på en skole, rørte din fortælling om ordblindhed og opfattelsen af bl,a de kejthåndede børn mig meget. Hvor er det vigtigt, at behandle elever med dyb respekt. Der er mange de har dybe sår efter deres skolegang, og det er da stof til eftertanke.
  Din beretning om det skrækkelige sygehusophold hører jo næsten til på forsiden af aviserne -rystet - man tror det er løgn, at det foregår i Danmark. Godt din familie handlede kontant og fik dig hjem i sikkerhed. Alle gode ønsker om God Bedring.

  SvarSlet