Translate

lørdag den 7. december 2013

Endnu et julekort, og så Ritas fødselsdag.

Et lille julekort med fugle i krans.

Og så i dag den 7-12 er det Ritas fødselsdag, hun ville ha været 75 år i dag, jeg kan slet ikke forestille mig Rita som en gammel kone, i min hukommelse er hun min dejlige rødhåret veninde, for dem der har fulgt min blog kan sikkert huske at Rita var min barn og ungdomsveninde, hun døde som 26 år rig  af leverkræft (det kommer jeg aldrig over) da jeg var barn og ung var det ikke så almindeligt at fotograferer, men for de penge jeg fik til min konfirmation købte jeg et Codan boks kamara, og det havde jeg meget glæde af, her er vi på "ungdoms tur" til Sverige (ja det gik sku vildt til dengang) og her sidder Rita sammen med min storebror og lillebror, jeg har taget billedet, min "kysseven" Bendt var også med, min storebror Niels (til venstre) bagte på Rita, men hun var slet ikke interesseret, men hun var lun på min lillebror Ole (til højre) som så nok følte for hende som for en søster da hun og jeg, jo altid hang sammen som ærtehalm i barndommen.
Tak for alle de søde kommentarer, og ja nu kan jeg komme på gaden igen, det var en lettelse at blive frigivet, og ja Tannie det er i morgen der er klippe/klister fest hos sønniken, jeg glæder mig til det.
knus morkaren.

16 kommentarer:

 1. Skønt kort - og sød historie om din barndomsveninde Rita. Det var da heller ikke ret almindeligt, at piger købte kamera med konfirmationspengene, kunne jeg forestille mig. Heldigvis har det ændret sig - så alle kan fotografere og have minder gabefter - man skal bare huske at gøre det!

  SvarSlet
 2. Skønt lille tilbageblik - og tillykke til din "minde-veninde", hvis man kan sige sådan ;o) Du må se, om du kan finde en buket i orange/røde farver til dit bord og mindes din veninde og hendes røde hår.
  Hvilket 3-kantsdrama - gad vide om det har givet gnidninger mellem dine brødre?
  Hvis det er dit Codan boks kamera, du har taget billedet med, så tog det da gode billeder - eller også er der gået en dygtig fotograf tabt i dig?

  SvarSlet
 3. Sikke et dejligt julekort Karen....
  Jeg kan godt huske du tidligere har skrevet om din veninde Rita, det var trist med hende. Du kan godt bilde mig ind, der var fut i løjerne dengang - men er der ikke stadig det i dig?

  SvarSlet
 4. Herligt kort KAren, og sikken en dejlig historie fra ungdommens dage, det er altid dejligt at tage turn ned ad Memory Lane, er det ikke?
  Håber I får en skøn dag imorgen med klipperiet.

  SvarSlet
 5. Dejligt kort du har lavet, log jeg kan jo se du også har fået den blomsterkrans jeg lurer på. Den er rigtig fin og anvendelig, så det ender nok med jeg skal shoppe den.
  Din historie om Rita, er altså rørende. Jeg husker godt alt det du har skrevet om hende. Men hun har virkelig betydet meget for dig. Ingen tvivl om det.
  God dag til dig - derude i friheden.

  SvarSlet
 6. Sødt kort med kære fugle.
  Dine små historier er bare så hyggelige. Og du har bare mange billeder fra dengang.
  Hvad var det for kager du lavede forleden udover klejner? - Er det nogle man kan lokke en opskrift ud af dig på? :)
  God weekend.
  Knus

  SvarSlet
 7. Rigtig sødt kort morkaren ; ) tak for historien og Rita, kan godt huske du har nævnt hende før, gode venner glemmer man aldrig ; )
  rigtig god weekend

  SvarSlet
 8. Ett annorlunda men jättefint julkort

  SvarSlet
 9. så fint kort og du må hygge dig med jule klippe klistre

  SvarSlet
 10. Hvor er de søde de små fugle.
  Og de sidder så fint i blomster kransen.
  Den krans fra memory box er jeg rigtig glad for.
  Knus Jette

  SvarSlet
 11. Super sød fødselsdagskort, - kransen har jeg også brugt på et julekort, - den er meget anvendelig - billedet med de to fugle er super sød.
  God søndag til dig og Max

  SvarSlet
 12. Jeg er altid glad når du beskriver noget af dit liv her på bloggen - det er så dejlig læsning, og gør jo at man synes man kender dig lidt mere :)
  ...og du har helt ret, der er ting i livet man aldrig kommer over, men heldigvis bliver de dejlige minder tilbage.
  Håber I har en rigtig skøn klippe/klistre dag ;)
  Knus og hilsner til dig og Max :)

  SvarSlet
 13. Kjempeflott julekort! Søte fugler og flott dies!
  Så koselig å høre om venninnen din, men det var jo kjempetrist at hun døde så tidlig! Bra du hadde kamera og fikk tatt bilder, det er godt å se på gamle bilder og mimre :)
  klem Unni

  SvarSlet
 14. Rigtig sødt kort......den krans er bare skøn. Jeg har lige fået nogle udstandsninger af min datter, så nu kan jeg også bruge den:-))))))
  Dejligt at du havde et kamera, så du har et dejligt minde om Rita:-))))
  God mandag til dig og Max.
  Knus Lise

  SvarSlet
 15. Det er et flot kort. Hyggeligt med sådanne minder trods alt.

  SvarSlet
 16. Dejlig kort, dejligt med fuglene.
  hilsner Doris

  SvarSlet