Translate

onsdag den 11. december 2013

Klippe/klister dag, d 8-12.

Så blev et den årlige klippe/klister dag, jeg lovede William at hvis han ville hjælpe mig med indkøb af en ny PC og opstillingen af den, skulle han få sit helt eget glas klejner til jul, han er nok den i familien der elsker farmors klejner mest.

Lørdag aften sad jeg og pyntede glasset til ham, det tog næsten længere tid end at koge klejnerne.

Og så er der min lille Lause (ja hun er ikke så lille mere) hun havde som sædvanlig en fin tegning farmor skulle se, ja hun er næsten skallet, det skøre pigebarn lufter for sin mor: jeg kunne godt tænke mig at klippe alt mit hår af, hvad siger mor: DET GØR DU IKKE, så tog hun hjem til en veninde og blev "kronraget" men hun er da stadig lige dejlig.

Se lige hendes tegning, hun er så alsidig i sit talent, der er vist ikke meget hun ikke tør "gå i krig med" jeg sidder og tænker på, da hun var en 4.5 år og kom hjem til mig og ville lære at tegne rigtig, som hun sagde, og jeg tænkte hvad kan hun klare, jeg lagde nogle ting på bordet foran hende og sagde nu prøver vi sammen at tegne dette, hun sad og kikkede lidt på min opstilling, og sagde (med lidt gråd i stemmen) det er for svært farmor, siden har vi tegnet sammen masser af gange, og i dag er der ikke noget der er for svært, nu er det vist hende der kan lære den gamle farmor noget.
Tusind tak for de dejlige kommentarer til mit forrige indlæg, ja jeg er meget glad for de billeder som jeg tog i min ungdom, og til Diana nej der var ingen trekants drama mellem mine brødre og Rita, Niels sagde hende intet og Ole som var så dejlig havde allerrede på det tidspunkt en lille veninde fra barndomsgaden.
knus morkaren.

23 kommentarer:

 1. Dejligt at læse din blog. Hun er fantastisk talentfuld til at tegne.

  SvarSlet
 2. Sikke et fint glas klejner, håber da godt nok han vil nyde dem. Rigtig fint arbejde, du har lavet på glasset.
  Og hvor er den pige da bare utrolig talentfuld. Ville ønske jeg kunne tegne så godt, men det er godt nok noget, jeg bare ikke kan, men såå skønt at se, at der er nogle, der er såå utrolig dygtige som Lause. Giv hende et ordentlig klap på skulderen og et kæmpe knus og fortæl hende, at hun er helt eminent. Detr er simpelthen bare sååå flot, det hun laver. Jeg er helt stor i hovedet af beundring.
  Há en rigtig god dag Karen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Bare rolig Maryann, det gør jeg hver gang jeg ser hende, hun og jeg har nogle usynlige bånd der har været der fra hun blev født, så der skal mange smil og krammer til. knus morkaren.

   Slet
 3. uhm dejlige klejner og altså de de gør jo hvad de vil osse "lille"lause" griner men sød ser hun da stadigvæk ud ;O)) hun er tillige utrolig dygtig ses det ;O))

  SvarSlet
 4. Sikke et fint glas klejner. Hun er altså bare dygtig hende Lause.:-)

  SvarSlet
 5. Sikke et fint glas du har pyntet.
  Og Lause kan da virkelig tegne......hvor er hun dygtig. Siger hende, der aldrig er nået længere end til tændstikmændene. haha.

  SvarSlet
 6. William blev garanteret glad for klejnerne. :) Hvor er Lause da dygtig til at tegne - men det har vi jo set før :)
  Det gik ikke så godt på sygehuset i dag nej - men det skriver jeg lidt om i morgen :) Men nu har de da fundet ud af hvad der måske er galt.
  Knus

  SvarSlet
 7. Karen det glas ser bare så fint og smukt ud med din ranke, og klejnerne er bestemt lækre også!
  Lause ser da dejlig ud med sit korte hår, vi er bare så vandt til kvinder og lidt flere lokker !!! Hendes tegning er da fantastisk !!!
  Knus Dorthe

  SvarSlet
 8. Super flot glas til William og lækkert indhold, de holder nok ikke længe tror du tihi
  og Lause, hvor er hun dygtig, tænk at have en farmor der er så god til at lære fra sig, det lægger jo i familien ; ))
  Rigtig god 11 dec

  SvarSlet
 9. Heldige William! Det kan godt være, det tog næsten ligeså lang tid at pynte glasset, som at koge klejnerne; men det blev sandelig da også rigtigt fint! Hvad betyder den tid du har brugt på det, når nu han sætter så stor pris på det ;o)
  Jeg håber virkelig, at Lause får mulighed for at bruge de tegnegaver hun har fået i arv i sit kommende arbejdsliv. Hun er virkelig en fantastisk begavet tegner/illustrator.

  SvarSlet
 10. Godt du har skrevet at det er Williams glas. Så er der ingen tvivl. :0)
  Fantastisk tegning hun har lavet. Synes nu det kan være frisk med kort hår til unge piger, men kan nu godt forstå Lause's mor "skælder" lidt ud.
  Dejlig tradition i har med at klippe klistrer.
  Rigtig god aften til dig. :0)

  SvarSlet
 11. så flot pyntet glas, klejner har jeg aldrig givet mig i kast og sikke dygtig hun er til at tegne en helt kunstner. Vi havde klippe klistre hos os den 8 , det er så hyggeligt
  Du må have en god aften

  SvarSlet
 12. Da blir nok William glad for et helt glass med kleijnere. Og så flott tegning Lause hadde laget og det håret det vokser da fort ut igjen, klem bente:)

  SvarSlet
 13. Lækkert at blive forkælet med farmors klejner!
  Hold da k... hvor er hun god til at tegne!

  SvarSlet
 14. Flot glas det bliver sikkert hurtigt tømt. Hvor er det flot tegnet af Lause

  SvarSlet
 15. De er jammen heldige de barnebarna dine, som har deg til farmor! Og du er heldig som har så flotte og flinke barnebarn :)
  klem Unni

  SvarSlet
 16. talentful barnebarn og de klejner ser lækre ud

  SvarSlet
 17. Sikken et smukt glas du har pyntet.
  Dejligt at i har så talentfulde børnebørn. En dygtig tegner, og en der hjælper farmor med computeren.
  Det er bare super skønt.

  SvarSlet
 18. Noget for noget - klejner for hjælp til computer, det lyder jo meget rimeligt *G*
  Jeg synes at Lause er smuk og dejlig både med den ene og den anden frisure ;) - og tegnetalentet er der i allerhøjeste grad :)
  Knus herfra :)

  SvarSlet
 19. Skønt med et glas af farmors klejner....jeg tror hellere William vil montere pc end koge klejner:-)))))) og sikke en flot tegning..wauw...hvem der kunne tegne sådan:-)))))
  Knus Lise

  SvarSlet
 20. Beautiful drawings on the glass and of the tiger! Both talented,
  Love Janny.
  You have to look at my Christmastree!

  SvarSlet
 21. Fin glas burk du dekorerat till klejner, men jag undrar vad är klejner? Bakverk? Vad duktig ditt barnbarn är att teckna och hon är fin i nya korta frisyren! :)
  kram Maja

  SvarSlet
 22. Flot glas - og det kan jo gemme og få fyldt op en gang imellem. - og smukke Lause er da vildt god til at tegne. Sikke et talent...

  SvarSlet