Translate

mandag den 13. januar 2014

ATC kort "fra mine gemmer"

Et langt indlæg!
Et par af de nyere scrapper på "Scrap sister"spurte til ATC kort, jeg svarede så godt jeg kunne, men fandt mit album frem og tænkte, det kunne jeg da godt lave et indlæg om, nogle kunne måske genkende sine kort, og andre få em fornemmelse om hvad ATC er. man bytter kort, så man får et bredt udvalg af andres kort, De første her er juleopskrifter, det øverste med "hvide sild" er mit eget bidrag.

Flere juleopskrifter, og midt på begynder "dyrealfabetet" rigtig sjovt at se de mange flotte udlæg af dyrenes ABC.

Her har jeg fået lidt af de foriges bagside med, for der skriver man sin mail adresse hvad kortet hedder og hvad nummer det er.


Her ender dyre alfabetet, og nogle "påskekort" begynder.

Flere påskekort.

Og her er det sommerfugle, søde ikke?

Og en side med ugler, sjovt at se så forskellige de er ikke?

Og frugter er der også.

Og denne serie heder "jeg elsker" også et sjovt emne, mit er ikke med, men jeg elskede "at gå på loppemarkede".

Og så er der søde bamser, de sidste to kort er mine egne.

Og her børnesange, virkelig sjovt at se hvor forskelligt de blev løst, der var ikke to der havde valgt den samme sang.
Jeg vil tro nogle af mine følger kan genkende deres egne kort, og måske husker hvor "bidt" vi var af ATC kort i  foråret 2009. 
Til dem der ikke har prøvet det før kan det her måske inspirerer til prøve, kortene sidder i de plastlommer som børnene samler "fodboldhelte" i, købt hos fætter BR.
Tusind tak for alle de søde kommentarer jeg har fået, nu vil jeg vente spændt på om nogle af dem jeg har byttet med vil genkende deres kort og skrive en kommentar. knus morkaren.

18 kommentarer:

 1. Tak for et kig indenfor i dine ATC-kort. Det er lidt sjovt at se, hvordan de ser ud i "virkeligheden".

  SvarSlet
 2. ihh dem har jeg osse lavet for en del år siden og byttet over 200 væk til hele verden det er små skønne kunstværker. fin samling du har

  SvarSlet
 3. Hvor er det hyggeligt! Jeg var også bidt af ATC engang og tror, at det øverste til venstre på billed nummer to er mit ( Med kagefigurerne ; ) : ) ) Hvad mon for en opskrift jeg har skrevet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Karina du har helt ret, det er meget fint lavet, kan lukkes op som en lille bog, og inden i er der opskrift på Havregrynskugler, og bagpå kan jeg læse at det er kort nr. 13 af 14, og titlen er påskriftsswap, er det ikke bare morsomt? nu vil jeg se efter om der ikke er flere af dine.knus morkaren.

   Slet
  2. Ja, der er også et med en sød og sjov ugle du har lavet. knus morkaren.

   Slet
  3. Mente egentlig også, at der var noget med en ugle ; ) : )

   Slet
 4. hold da op hvor har du mange, jeg har også en mappe med kort og en serie hvor jeg fulgte en ATC udfordring som gik i 52 uger det var rigtig sjovt

  SvarSlet
 5. Jeg har da aldrig set så mange ATC kort samtidig. Fantastisk sjov til at have stående.
  Jeg har aldrig selv været med i sådan noget.....sjovt nok.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 6. De er rigtig fine dine ATC kort og dejlig måde at bytte sig til nye ideer... har også lavet rigtig mange ATC kort og har byttet med mange flere steder i verden mest vis Randi Hanson... de laver og holder stadig ATC crop og bytter med Japan...

  SvarSlet
 7. Sikke en samling af ATC kort. Jeg har godtnok hørt en del om dem - men aldrig lavet et eneste - og kun set et par enkelte mapper med dem. Men da jeg startede med at scrappe var de meget populære :)
  Sjovt at have sådan en samling man kan blade i - og garanteret hente inspiration.
  Ha en herlig tirsdag.
  Knus Dorthe

  SvarSlet
 8. Sikke en flot samling du har.

  SvarSlet
 9. Hold da op Karen - sikke en samling, og nu syns jeg da det ser endnu mere spændende ud! Altså du skriver det var i 2009 du var bidt af dem - jamen der var jeg jo ikke begyndt at scrappe endnu - jeg startede først med det at lave layouts i sensommeren 2009. Så tror da skam det er en ny ting for mig - gad vide om jeg er den eneste der syns det ku' være spændende at tage op igen??? Tusind tak for kigget, Knus Vivi

  SvarSlet
 10. For en flott samling av ATC kort!!
  Virkelig gøy å se :)
  Ha en fortsatt god onsdag.

  ♥ klem, Inger

  SvarSlet
 11. For en fantastisk samling med ATC'er! Kjempegøy å se :)
  klem Unni

  SvarSlet
 12. Så många fina ATC kort det blivet under året, man glömmer sina kort dem man gjort så det är roligt att titta tillbaka.
  Kram Ulla

  SvarSlet
 13. Det var da en skøn samling af ATC'er du har :)
  Jeg lavede dem også på et tidspunkt - og var osse med i et par swaps...gad vide om man sku' kaste sig over sådan nogen igen ;)

  SvarSlet
 14. Sådan fin samling du har av ATC kort! Kul att du ville visa den åt oss andra! :)
  Kram Maja

  SvarSlet
 15. Vilken härlig samling av ATC kort, jätteskoj att få se. Hoppas att du har det gott och jag önskar dig/Max en fortsatt trevlig helg-
  Kram Atti.

  SvarSlet