Translate

lørdag den 18. januar 2014

Venindekort.

Her sker der alt for lidt, det er svært at "komme i omdrejninger" efter jul, og det irriterer mig, (jeg ser jo i blogland, det ene skønne kort og LO efter det andet) jeg roder og kan ikke rigtig finde hvad jeg skal bruge, og jo mere jeg leder efter tingene, jo mere roder det på mit bord, (og jeg gider ikke rydde op) er jeg virkelig det eneste rodehoved i denne scrapverden?  Dette kort har jeg lavet til en kær veninde, de vintage piger er så søde syntes jeg.
Tusind tak for alle de søde kommentarer jeg har fået, nu skal jeg så midt i mit "decemberalbum" lave ATC kort, det er måske det spark jeg går og mangler. knus morkaren.

16 kommentarer:

 1. Tag du det bare helt roligt, sådan tror jeg vi er mange der har det her efter jul, men det hjælper nogen gange, når man pludselig bare skal bruge noget, så man er nødt til at tage sig sammen, og jeg kan da garantere dig for at du er IKKE den eneste der roder he he he. Jeg er glad for du ikke kan se mit scraprum lige nu he he he, men de rigttig gode er dem der roder, er det ikke? he he he

  SvarSlet
 2. Nix du er ikke den eneste der roder *G*
  Sødt kort, du er god til at finde nogen skønne billeder til kortene. Jeg kan heller ikke rigtig komme igang med noget, har kun lige lavet et par bestillingskort - så vi må ha' et spark begge to tror jeg ;)

  SvarSlet
 3. Meget smukt veninde kort du har lavet.
  Det med at vi roder og ikke kan finde vores ting. Sådan er det bare, når man er lidt kreativ.
  Du skal nok få gnisten igen, så du igen kan komme i gang med at nogle smukke ting.

  SvarSlet
 4. Flot vendindekort! har det lidt ligesom dig lige nu... det er svært at komme i gang

  SvarSlet
 5. Super flot venindekort hur har lavet, mit inspiration er også langt væk for øjeblikket, men den skal nok komme tilbage igen siger alle de søde scrapveninder herinde, så mon ikke der er håb for os to Morkaren - Knus Bodil

  SvarSlet
 6. Koselig motiv til eit veninnekort :)
  Velkommen i klubben "rotekopp", der er eg også medlem :) Kjenner meg igjen i det å bruke tid på å leite etter ting i scrappesakene mine.

  SvarSlet
 7. Hvor er det er sødt kort... Rigtig flot 😀

  SvarSlet
 8. Karen,- her er et andet rodehoved...ja mig !!! og lige meget hvor ofte jeg prøver at rydde op, sker der pludselig en hel masse, og vupti ser mit bord , frygteligt ud igen :-)
  Dit kort er super sødt, og dit motiv så dejligt.
  Knus og energien skal nok vende tilbage !!
  Dorthe

  SvarSlet
 9. Så fint gillar vintagbilder jättemycket.
  Kram Ulla

  SvarSlet
 10. Du er nok ikke det eneste rothue nei :D Kjenner meg godt igjen, jeg roter mer enn jeg kreerer. Når jeg er ferdig med et kort, har jeg nok ting til å lage 10 kort til på pulten. For ikke å snakke om gulvet... mesteparten av søpla havner på gulvet ved siden av søplebøtta. Og der ligger jammen både det ene og det andre av ting jeg hadde tenkt å bruke på kortet også :D
  Kortet ditt er helt nyydelig! Nydelig motiv, lekre farger og flott dies.
  klem Unni

  SvarSlet
 11. Lovely piece.!! Everything works so well together.

  SvarSlet
 12. Nej, du er helt bestemt ikke den eneste der roder, hvis du så mit scrap værelse lige nu så ville du løbe skrigene væk og jeg tænker tit på hvordan jeg dog kan være kreativ der, men det går nu meget godt!!
  Jeg elsker når jeg endelig får taget mig sammen til at rydde totalt op, men så er der ALTID flere ting jeg ikke kan finde ;O))

  SvarSlet
 13. hvor er det et smukt kort i dejlige farver
  knus Pia

  SvarSlet
 14. Hvor er det fint med det flotte motiv
  Jeg roder ikke på mit scrapværelse .... kan ikke være kreativ i rod. Men ind i mellem er jeg også hel Tom for ideer og så kan jeg blive helt stresset hvis jeg ikke kan komme gang med et kort

  God aften til dig

  SvarSlet
 15. Hello,
  What a beautiful card.Very pretty picture.
  Greetings Doris

  SvarSlet