Translate

mandag den 15. december 2014

15, december. så er juleposten sendt.

Så blev det den 15 december, og det her er et meget kort indlæg, Max har lige været på posthuset med julebrevene, der var "kun" 33 før ham, men det skal da siges at når der er travlhed er der også mange "kasser" åbne, men er der noget Max hader så er det regnvejr og kassekøer, og har var så begge dele. 
god ny uge til jer alle, og Pips jeg sender dig en PB lidt senere, måske kan jeg i min papirkurv finde omslaget af den dies.   knus morkaren.

9 kommentarer:

 1. Sikke en bunke kort som skal af sted :-). Nej det er ikke sjovt at stå i kø :-).

  SvarSlet
 2. Stakkels mand. Kø og regnvejr...... Men pga ham er der nu nogle der bliver glade for en julehilsen. Så det var dagens gode gerning.

  SvarSlet
 3. Ja, i regn og slud ... skal posten ud ..
  Jeg har lige været forbi vores postbutik med kun 2 kasser - også i den travle tid. Jeg opgav ... og må så iklæde mig tålmodighed på onsdag, hvor jeg altså SKAL have sendt de sidste kort :)

  SvarSlet
 4. Ja det er slet ikke sjovt, men de skal jo afsted, og hvis bare folk er i godt humør, synes jeg faktisk ikke det er så slemt, så kan man jo lige få en sludder med andre i køen også, det kan nu være rigtig hyggeligt også. Men godt han slap over det så.

  SvarSlet
 5. Dejlig stor bunke julepost der sku' afsted - men stakkels Max med både kø og regnvejr... :D

  SvarSlet
 6. Sikke mange julekort der skulle postes. Stakkels Max, både regn og kø.
  Rigtig god aften.

  SvarSlet
 7. Dejligt at have sendt alle julekortene:-)))) Du må forkæle Max med en ekstra kop kaffe i aften, med de strabasser han har været igennem:-)))
  God aften til jer begge.
  Kh. Lise

  SvarSlet
 8. ja jeg mangler at få sendt mine, men jeg er jo nogen hæmmet lige for tiden hvad angår fodtøj, så måske de kommer ud til næste år ;O)

  SvarSlet
 9. Jeg synes også, at du skal forkæle Max ekstra i aften for hvem kan lide regn og køer!

  SvarSlet