Translate

søndag den 21. december 2014

21. december vel overstået fødselsdag,

Først tusind tak for alle de søde fødselsdags hilsner jeg fik i går,  jeg vil læse dem igen senere, når tiden er bedre til det, vi havde gæster i tre omgange, det lyder måske ikke af så meget men fra 9 morgen til over 11 om aften, selv om vi havde pauser ind imellem var jeg mega træt da vores (julemandens lillebror, som er blevet klippet) søn gik. det første billede er gave fra Max, han mener mit køkkentøj trænger til fornyelse, sådan en fin pande er det jo næsten ikke til at få sig til at fedte til, men jeg har fået lovning på en til lidt større.
Og så skal i da lige se hvor min Lause er blevet en smuk ung dame, når hun altså ikke skaber sig, jeg har faktisk aldrig lagt mårke til hun har så mange ringe i øret før jeg sidder og ser på dette billede som jeg har hugget på FB.

Og til sidst  hendet sidste tegning, som hun deltager i en konkurrence med, er det ikke bare flot og gennemført, jeg er sikker på hun vinder, min svigerdatter spurte mig hvad jeg syntes der var det flotteste, hun syntes øjnene, men Lause har tegnede øjne i rigtig mange år, og de er også smukke og udtryks fulde, men jeg er meget betaget af hendes skygger i hele ansigtet, og den måde hun har formået at lave håret i både lys og skygge siden. 
Det bliver ikke til mere i dag for vi er godt brugt, men endnu engang tusind tak for alle de kære hilsner, når jeg er kommet mig lidt mere oven på dagen i går, vender jeg tilbage. knus morkaren.

10 kommentarer:

 1. Det lyder som om du har haft en fantastisk fødselsdag med dejlig forkælelse og hygge med familien og sådan en dejlig dag kan vist trætte selv den bedste ;O))))

  SvarSlet
 2. Lyder til du havde en travl men god dag i går. Smuk tegning, håber hun vinder

  SvarSlet
 3. Sikke en dejlig fødselsdag, med mange gæster : ) og Lause er bestemt dygtig, til at tegne. Skygger er noget af det sværeste synes jeg.
  Håber både du og Max kan få slappet af i dag, og bare nyde det.

  SvarSlet
 4. Tillykke med fødselsdagen. Dejlig gave fra Max :)

  SvarSlet
 5. Det lyder som om du er blevet fejret med maner!
  Hende Lause er dygtig. Jeg lagde også straks mærke til skyggerne. Held og lykke til hende.

  SvarSlet
 6. Det lyder til at have været en god men lang dag. Kan godt forstå, at du er træt - hvem vil ikke være det efter så mange timers besøg, selvom der har været lidt pause imellem gæsterne ;)

  SvarSlet
 7. Jo hun er dygtig den mge dame.:)
  Dejligt at du havde en skøn dag, og der er da ikke noed at sige til at du er træt ovenpå flere gange gæster osv. :)

  SvarSlet
 8. Jo hun er smuk Karen, og en super dygtig tegner !!
  Dejligt du havde en fantastisk dag, igår.
  God jul, og på gensyn efter juledagene !
  Knus Dorthe

  SvarSlet
 9. Det er gået hen over hovedet på mig, at du havde fødselsdag i går, MorKaren - så et forsinket stort tillykke med dagen i går :)

  SvarSlet
 10. Det er en dejlig gave Max gav dig.
  Og din Lause er en virkelig smuk ung dame. Jeg dynes snart jeg har "kendt hende" i flere år.....pudsigt som vi kan følge med her.
  Godnat herfra......jeg er også træt nu kl næsten 01, og jeg har ikke engang haft fødselsdagsgæster......

  SvarSlet